Entrar


Set raons per les quals cal formara en competències digitals

Ens trobem enmig d'una tempesta de canvis en les formes de fer negocis i de conduir a bon port el nostre acompliment professional. L'ona de la transformació digital impulsarà 133 milions de noves ocupacions en 2022, posicions en les quals les persones hauran de treballar amb màquines i algorismes per a satisfer les demandes del mercat. Si acabes de completar les teues primeres etapes de formació professional o estàs sota la necessitat de millorar les teues competències professionals tingues en compte aquests indicadors de cara a replantejar la teua estratègia d'ocupabilitat en els mercats de parla hispana.

La inversió en transformació digital aconseguirà els 1,18 bilions de dòlars enguany, segons *IDC. Les prediccions indiquen que les inversions mundials en aquestes tecnologies arribaran fins als 6 bilions de dòlars en els pròxims quatre anys. Segons els analistes, es produirà un increment de la inversió en transformació digital en tots els sectors entre el 15% i 20%, destacant la velocitat del creixement del sector financer amb taxes anuals del 20,4% entre el 2017 i 2022.

Entre els mercats de parla hispana, Espanya lidera el volum d'operacions comercials amb un moviment de 40 mil milions d'euros al tancament de 2018, que suposen un creixement interanual superior al 27,%. Llatinoamèrica va totalitzar operacions per 57 mil milions de dòlars en 2018 amb Mèxic al capdavant dels mercats amb un volum de transaccions que ascendeixen als 17 mil milions de dòlars.

La inversió en màrqueting digital continua creixent a Espanya. Segons l'Estudi de la Inversió Publicitària a Espanya 2019 de *InfoAdex, al tancament de 2018 els majors increments d'inversió es van produir en mitjans digitals: màrqueting mòbil (44,2%), Digital (*SEM i display, 12,6%) o televisió de pagament (13,4%).

Entre les posicions més sol·licitades en les àrees de merketing digital es compten: Digital Communication Director, Digital Transformation Project Manager, Digital Màrqueting Manager, Especialista en Inbound Màrqueting, Especialista en SEM i SEU, Especialista en SEU, Social CRM Manager, RTB Manager i Traffic Manager.

L'audiència digital de Llatinoamèrica (11%) ja té la mateixa grandària que la dels Estats Units (10%), després de les d'Àsia Pacífic (44%) i *EMEA (34%). La seua grandària és de 200 milions d'usuaris, liderat pel Brasil (66M) i Mèxic (33M) i és també una audiència consistent en termes de comportament. Els usuaris de països com l'Argentina, el Brasil o l'Uruguai passen el mateix temps en Internet que els espanyols o els italians, segons *ComScore.

Entre les regions que més incrementen les seues inversions en publicitat digital, Amèrica Llatina (9,9%), al costat d'Europa Central i Oriental (7,2%) i Àsia-Pacífic (5,9%) són els primers de la llista.
Al tancament de 2020 s'espera que la demanda internacional de professionals experts en *Big Data i Analítica Digital cresca 28% sobre 2019. D'acord amb l'estudi global *The *Quant *Crunch promogut per IBM, prop del 40% de les noves posicions en Data *Scientists i Analistes de Dades exigiran un mestratge o un *Ph.Sr.

Nuevas especialitats i modalitats d'estudi

Spain Business School és una Escola de Negocis Digitals pionera a Espanya i en plena expansió a Amèrica Llatina. Des de 2013, cada any *Spain *Business *School rep rep més de mil estudiants en cadascuna de les seues modalitats de màster – presencial, *semi presencial i on line- en les àrees de màrqueting digital, comerç electrònic, analítica web, administració de negocis digitals i emprenedoria.

Spain Business School disposa d'una bossa de pràctiques per a enriquir l'experiència dels estudiants, així com de la possibilitat de gestionar la incorporació laboral dels estudiants a través del seu programa de borses de treball. Les empreses confien en SBS i demanden cada vegada més posicions en àrees de l'economia digital. El 95% dels alumnes que es va inscriure en la nostra borsa de treball va accedir a una ocupació en reconegudes empreses.

Consulta la notícia original AQUI

962200601
Sant Tomàs, 2
46850 - Olleria (l')
(Valencia)
adl@lolleria.org