Recordar la contrasenya

Comunitat Valenciana


imagen sección

Notícies

Com donar-te d'alta d'autònom en deu minuts en Internet

Vols donar-te d'alta com a autònom i estàs a la vora de la desesperació? Et podem tirar una mà. Continuar llegint »

Un de cada tres jóvens espanyols vol crear la seua pròpia empresa

Quasi el 40% dels jóvens menors de 30 anys preferiria treballar per compte propi, i d'ells unisc de cada tres ho faria creant la seua pròpia empresa i el 6,2% com a treballador autònom, enfront del 60,7% que optaria per treballar per a un altre, segons la segona enquesta Adecco Jóvens Emprenedors realitzada entre més de 3.000 espanyols menors de 30 anys. Continuar llegint »

Deu claus per a entendre la Llei de Segona Oportunitat per a emprenedors

Després de la seua publicació en el BOE, dijous passat va entrar en vigor la Llei de mecanisme de segona oportunitat, reducció de la càrrega financera i altres mesures d'orde social, popularment coneguda com a Llei de Segona Oportunitat. La dita llei pretén ser un lleuger baló d'oxigen per a xicotets empresaris i persones particulars, que d'esta manera troben un vehicle legal en el cas que la seua aventura emprenedora haja fracassat i no puguen fer front als deutes contrets. Continuar llegint »

Els 7 llibres imprescindibles per a un/a emprenedor/a

Si hi ha una cosa important per a un emprenedor és l'obsessió per aprendre, i els llibres sens dubte ens ajuden en este propòsit, aportant-nos nous punts de vista i formes de treballar. Continuar llegint »

Si no existe un trabajo para mí, lo creo

El experto en el modelo educativo finlandés Pasi Sahlberg apuesta por la transformación de la enseñanza para que los alumnos sean proactivos. Continuar llegint »

Convocades l'ajudes de la Conselleria per a Foment d'Ocupació Emprenedors per a l'exercici 2015

L'ORDE 45/2014 publicada el 18 de febrer del 2015 regula les ajudes per a este exercici Continuar llegint »

Hacerse autónomo, ¿una alternativa válida?

La crisis empuja al autoempleo a miles de españoles, que buscan una salida diferente ante la falta de oportunidades Continuar llegint »

Més notícies »

962200601
Calle Sant Tomàs, 2
46850 - Olleria (l')
(Valencia)