Entrar


imagen seccin

Renfe llança una oferta d'ocupació per a 57 professionals

Renfe ha llançat una oferta d'ocupació per a incorporar a l'empresa a 57 professionals de fins a 30 perfils tècnics diferents, entre ells, l'operadora pública cerca a arquitectes, infermeres, geògrafs, periodistes, experts en *ciberseguridad o seguretat informàtica.

Els aspirants poden consultar la informació detallada de cada lloc i presentar la seua candidatura fins al 13 de desembre a través de la web de Renfe. No obstant açò, segons el comunicat de la companyia, els participants hauran de tenir disponibilitat geogràfica doncs l'empresa podrà determinar la ubicació dels llocs convocats "atenent a les necessitats existents en el moment de de la resolució de la convocatòria" així com disponibilitat per a treballar a jornada partida.

Els llocs de treball oferits es regeixen per les condicions laborals i retributives establides en el Conveni Col·lectiu del grup i seran de 22.268,04 euros bruts a l'any -i 894,36 euros de variable- en el cas dels quadres tècnics d'ingrés i de 27.349,32 euros bruts a l'any -i un variable de 2.297,04 euros bruts- en el dels tècnics d'ingrés.

Pot consultar la notícia original ACI

962200601
Sant Tomàs, 2
46850 - Olleria (l')
(Valencia)
adl@lolleria.org