Entrar


imagen seccin

Noticias

Aposta per la sostenibilitat en el teu espai de treball: cinc idees per a això

Setembre és un mes amb un sabor agredolç. El retorn al lloc de treball va acompanyat d'una mescla d'entusiasme i certa resistència a tornar a la rutina durant quasi tot un any. Continuar llegint »

La pregunta més difícil que et faran per a aconseguir ocupació (i com respondre-la)

En aquest tipus de situacions pot passar de tot. Des de causar una bona impressió i que et fitxen fins no rebre més resposta que una simple encaixada Continuar llegint »

Mercat laboral: quins perfils són els millor pagats?

La situació econòmica al nostre país continua sent favorable i s'han aconseguit xifres de rècord en afiliacions a la Seguretat Social, contractació i reducció de la desocupació. Continuar llegint »

El fitxatge digital afavoreix la productivitat i la conciliació laboral

En el primer trimestre d'enguany, els espanyols van realitzar un 11,7% menys d'hores extra que en el mateix període de l'any passat, segons l'enquesta de població activa. Continuar llegint »

Els professionals espanyols, els europeus que més valoren la conciliació i la flexibilitat laboral

Els treballadors espanyols donen menys importància a factors com la gestió empresarial o la salut financera Continuar llegint »

Els beneficis de la tecnologia en les empreses: reducció d'errors i costos

Els nous sistemes digitals de fitxatge d'empleats generen informes personalitzats amb el total d'hores treballades, pauses, interrupcions... una informació que permet modificar i optimitzar els recursos humans de l'empresa segons les seues necessitats Continuar llegint »

Vida laboral: com demanar-la des del mòbil

L'informe de vida laboral és un document útil per a saber el que has cotitzat i les prestacions que et correspondran en les diferents situacions en què et pugues trobar Continuar llegint »

Autònoms: cotització més habitual, treballadors al seu càrrec, antiguitat...

Quasi el 86% dels autònoms cotitza per la base mínima i només un 14% cotitza per damunt, segons LLIGA Continuar llegint »

La conciliació segueix a l'alça: augmenta la qualificació en dotze comunitats autònomes

La Comunitat Valenciana continua encapçalant el rànquing com la regió amb millor conciliació laboral i personal Continuar llegint »

Torna l'optimisme al sector TIC: augmenta amb escreix les expectatives de contractació de talent especialitzat

L'augment de xifres més significatiu es produeix en les expectatives de contractació, que a curt termini passen del preocupant +2,7% del mes passat a un indicatiu de +49,1%. Continuar llegint »
962200601
Sant Tomàs, 2
46850 - Olleria (l')
(Valencia)
adl@lolleria.org