Recordar la contrasenya

Comunitat Valenciana


imagen sección

Notícies

L'experiència de voluntariat millora fins en un 21% la possibilitat de Trobar treball

El voluntariat constituïx una manera d'enriquir el currículum vitae. Permet desenrotllar unes habilitats i adquirir una experiència molt valorades en les empreses. Per això, sense pretendre que este siga l'únic fi pel qual es col·labore amb una organització no lucrativa, algunes entitats promouen este suport. Continuar llegint »

Les preguntes trampa d'una entrevista de treball

En els temps que corren, és més que probable que hages d'enfrontar-te a alguna entrevista de treball. T'ajudem a repassar algunes de les preguntes trampa davant les quals hauràs d'estar previngut. Continuar llegint »

Només dos de cada deu jóvens pot emancipar-se

Els jóvens espanyols amb un lloc de treball haurien de guanyar un 97,8% més del que cobren per a poder comprar una casa, és a dir, uns 1.950 euros al mes. Açò explica que tan sols el 21,8 % dels menors de 30 anys haja aconseguit emancipar-se a Espanya. Continuar llegint »

Com parlar dels defectes durant una entrevista de treball

L'entrevista de treball és el penúltim pas per a demostrar a l'empresa que s'és la persona adequada per al lloc que oferixen. És el moment en què ambdós parts entren en contacte directe, i l'objectiu del candidat és demostrar totes les seues virtuts i punts forts, per al que es prepara. Continuar llegint »

Empleo implantará en octubre un plan especial para parados de larga duración con "especial necesidad"

La ministra de Empleo, Fátima Báñez, ha avanzado que el Gobierno prevé poner en marcha en octubre un Plan de Empleo e Impulso a la Activación con especial atención a los parados de larga duración en situación de "especial necesidad", y que de momento se encuentra trazando "mapa" entre el Estado y las comunidades autónomas para conocer el "universo" de personas a atender. Continuar llegint »

Sellar el paro por Internet

Para evitar las largas colas y el desplazamiento hasta allí, las oficinas de empleo de todas las Comunidades Autónomas han implantado un sistema de sellado de la tarjeta de desempleado por Internet. Continuar llegint »

Adecco prevé para la campaña navideña el primer aumento de la contratación en dos años

El número de contratos que realizarán las empresas para afrontar la campaña de Navidad crecerá un 5% este año, su primer repunte tras dos años de descensos, hasta sumar unos 110.000 contratos, según estimaciones de Adecco Outsourcing, compañía especializada en la externalización de servicios perteneciente al Grupo Adecco. Adecco prevé para la campaña navideña el primer aumento de la contratación en dos años. Continuar llegint »

Més notícies »

962200601
Calle Sant Tomàs, 2
46850 - Olleria (l')
(Valencia)